14 septembrie 2020

14 septembrie 2020

14 Septembrie Scoala Ion Creanga Craiova

Dragi elevi, stimați părinți și colegi,

Începem un nou an școlar altfel , într-un context cu care nu ne-am mai întâlnit., Avem cu toții întrebări, temeri, emoții, așteptări…dar suntem siguri ca vom gasi împreună cele mai bune răspunsuri  și soluții   , că vom depăși încrezători toate aceste provocări ,  cu maturitate și responsabilitate.

Întreg colectivul Școlii Gimnaziale,,Ion Creangă,, Craiova  s-a preocupat să gasească cele mai bune soluții pentru a deschide porțile unui nou an școlar în cele mai sigure condiții.

Am asigurat  banci individuale pentru toți elevii  prezenți în sălile de curs, materiale de curățenie, igienă și dezinfecție, internet wireless în toate clădirile , dispozitive electronice în clasele în care elevii vor învăța conform scenariului 2, trasee bine delimitate , zone de recreere în aer liber sigure ,  program școlar adaptat , pauze decalate.

În acest an școlar ne dorim să primeze siguranța medicală a elevilor și a personalului unității .

Am implementat o serie de măsuri necesare desfășurării actului educațional în siguranță, optând pentru scenariul hibrid (cursuri în sala de clasă, dar și online) –mai multe detalii veți obține discutând cu fiecare educator, învățător sau diriginte.

Luni, 14 septembrie, în prima zi de școală, elevii vor avea un program diferit de celelalte zile. Elevii vor intra în sălile de clasă după programul afișat și  anunţat de fiecare cadru didactic.

Ne dorim cu toții ca anul școlar 2020-2021 să ne aducă sănătate și rezultate pe măsura efortului depus!

Mult succes, dragi copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *